Naše čokoláda

Při výrobě našich produktů používáme špičkovou čokoládu Callebaut a Cacao Barry.  Tyto značkové čokolády jsou známy pro svou kvalitu a dlouhou tradici. Kakaové boby si v těchto společnostech sami vybírají i zpracovávají, mají tedy možnost aktivně ovlivňovat a kontrolovat jejich kvalitu. V roce 1996 se belgický výrobce čokolády Callebaut a francouzská čokoládovna Cacao Barry spojili a vytvořili novou společnost s názvem Barry Callebaut. S více než 6000 zaměstnanci ve 30ti zemích je fima Barry Callebaut uznávaná na světovém potravinářském trhu nejen jako spolehlivý  dodavatel vysoce kvalitních produktů, ale také jako společnost se silnou sociální odpovědností, zejména pro zásadu nezaměstnávat děti mladší 18let. 

Druhy čokolády
Vychutnat si můžete kvalitní výrobky s intenzivní chutí, bez přidaných stabilizátorů. Naše čokolády obsahují 100% kakaové máslo a přírodní vanilku.

Bílá čokoláda Velvet
Callebaut je výrobcem jedné z nejjemnějších belgických čokolád. Ochutnejte 100% kakaové máslo připravené z pečlivě zvolených bobů, krémového mléka a obohaceného jedinečnou chutí pravé bourbonské vanilky. Díky této kombinaci si vychutnáte jemnou harmonii, která vám přinese intenzivní požitek bez zbytečně přidaného cukru.

Mléčná čokoláda  Venezuela 38,6%
Vyznačuje se vyváženým spojením kakaa a mléka s jemným karamelovým nádechem. Kakaová zrna jsou pražena pod přísně dodržovanou teplotou. Tento precizní postup umožňuje plné uvolnění mimořádné chuti a vůně, kterou v sobě kakaové boby ukrývají. Tajemstvím této čokolády je především její dokonalá souhra s chutí ovoce.

Tmavá čokoláda Kumbao 80%
Tato čokoláda má své kořeny v údolí řeky Sambirano, kde se pěstují jen nejvybranější odrůdy kakaových bobů. Temně rudá půda Madagaskaru přináší své plody ve formě smyslné vanilky, inspirativní skořice, hřebíčku či růžového pepře. Tmavá čokoláda s 80% podílem kakaa má silnou chuť s přirozeným nádechem exotických dřevin. Nechte se okouzlit chutí borůvek, lékořice a pražených kávových zrn.